Lidt om Straatek ApS

Lidt om mig

MIKAEL SIMONSEN


Mit navn er Mikael Simonsen, og jeg kommer oprindeligt fra Vissenbjerg på Fyn. I 7. klasse fik jeg fritidsjob som fejedreng på den lokale pejsefabrik, og her startede jeg i 1994 i mesterlære som klejnsmed. Efter endt læretid flyttede jeg sammen med min kæreste til Aarhus, hvor vi boede et års tid, inden vi flyttede til København, hvor jeg startede på uddannelsen som produktionsingeniør. Vi flyttede tilbage til Jylland i 2003 og jeg blev lager- og logistikchef i Kolding. Med to krævede jobs, børn og nedlagt landbrug, var der ikke timer nok i døgnet til det hele, og jeg besluttede mig for at blive selvstændig, for at få mere fleksibilitet i hverdagen.


Derfor startede jeg eget firma, som importerede smedejern fra Polen og Bulgarien. Nu er “smedejernsbiksen” solgt og tiden er kommet et nyt eventyr. Vi har sommerhus med stråtag på Ærø og i den forbindelse mødte jeg den lokale tækkemand

Sådan opstod Straatek.dk


MINE KERNEVÆRDIER


  • Jeg vil være din fortrukne leverandør  indenfor tækkefaget, og vil sørge for du får dine varer hurtigt og nemt, det skal være let at handle med STRAATEK.


  • Jeg har udelukkende kvalitets produkter og går aldrig på kompromis med kvaliteten. 

     MATERIALER I HØJ KVALITET

    JEG KOMMER GERNE UD PÅ ET UFORPLIGTENDE BESØG OG VISER VORT PRODUKT.